Hlavní obsah

Nejkrásnější zdravotní sestra roku při vyhlášení přiznala, že je těhotná

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Náchod

Nejkrásnější zdravotní sestřičkou se stala v Náchodě půvabná Tereza Pavlásková (24) z Fakultní nemocnice v Krči. Ze všech finalistek byla nejmladší a byla horkou favoritkou především mužské části poroty. Během vyhlášení se rozplakala a prozradila, že je v sedmém týdnu těhotenství.

Článek

Vítězka Nej sestřičky Tereza Pavlásková pracuje na chirurgii ve Fakultní nemocnici Krč. Když ji vyhlásili jako vítězku, neudržela slzy a rozplakala se. Novinkám prozradila, že její hormony v poslední době hodně pracují. "Jsem v sedmém týdnu těhotenství, s manželem se těšíme na prvního potomka," vysvětlila Pavlásková, kterou do Náchoda přijeli podpořit prarodiče.

Nej zdravotní sestřička se letos volila podruhé. Přihlásilo se 408 zdravotních sester, do finále jich postoupilo deset. Čekala je módní přehlídka ve zdravotnických uniformách, volná disciplína, úkoly z ošetřovatelství nebo otázka od poroty.

Tereza Pavlásková si odnesla řadu cen. Vyhrála zájezd do Dubaje pro dvě osoby, získala zapůjčení automobilu, šperky, hodinky a poukázky na služby.

Slavnostní večer moderoval Zdeněk Podhůrský, v porodě zasedla řada známých tváří v čele s Miss Lucií Váchovou a Lucií Smatanovou, psychiatr Jan Cimický, sexuolog Radim Uzel, herečka Uršula Kluková a řada dalších. Během večera vystoupili Míša Nosková, zpívající politik Petr Bendl, Michael Foret nebo Světlana Nálepková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám