Hlavní obsah

Hanychovou přistihli fotografové nahou v šatně

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Modelka Agáta Hanychová předvedla své vnady. V šatně před přehlídkou předvedla fotografům víc, než chtěla, a odhalila prsa. O pár minut později na rozjeté párty je ukázala znovu. Silikonová kráska Hana Mašlíková jí omylem odhrnula tričko.

Článek

"Fotografové vlítli do šatny a tak jsem přes sebe rychle hodila nějaké tričko. Rozhodně jsem neměla v úmyslu vystavovat prsa. Umím provokovat i jinak," řekla Novinkám Hanychová.

O pár minut ovšem Agáta své vnady předvedla znovu. Pod velmi vyzývavým topem neměla podprsenku a ňadra opět vykoukla. "Chtěla jsem Agátě sáhnout jen na bříško, ale látka u jejího topu byla tak jemná, že jí odhalila celá ňadra.  Bylo mi to hrozně líto, ale Agáta naštěstí byla úplně v pohodě," řekla Novinkám Mašlíková, která na párty nového salónu Be-1 také překvapila.

Dorazila se svým bývalým přítelem, právníkem Martinem Gillarem. A to ještě minulý týden vypadala šťastně po boku teplického fotbalisty Michala Smejkala. "Někdy se to tak stane. S Martinem jsme zjistili, že je nám po sobě smutno. Víc bych se k tomu nerada vyjadřovala," řekla Novinkám Mašlíková.

Párty nového salónu si nenechaly ujít také zpěvačky Michaela Nosková a Leona Černá. Obě dlouho bojovaly s váhou a nyní mají pěkných pár kilogramů dole. "Zhubla jsem 14 kilogramů. Omezila jsem jídlo a začala se víc hýbat. A určitě chci ještě pár kilo sundat," prozradila Černá.

Míša Nosková je dva měsíce po porodu dcery Elišky a je již zpět na své váze, kterou měla před těhotenstvím. "Vždycky je co zlepšovat a já měla vždycky problémy s dolními partiemi. Ráda bych pár kilo dolů ještě dala," dodala Nosková.

Reklama

Výběr článků

Načítám