Hlavní obsah

Oteklá Bartošová je pryč, zpěvačka pije jen vodu a výtažky z ječmene

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Iveta Bartošová vypadá čím dál lépe. Pryč je oteklá zpěvačka, která své fanoušky před časem spíše děsila. Bartošová prochází očistnou kúrou, má speciální jídelníček a pije jen vodu a výtažky z mladého ječmene.

Článek

Ani kapka alkoholu, žádné prášky. "Troska" Iveta Bartošová, která děsila fanoušky z titulních stran bulvárních plátků, je pryč. Zpěvačka dře v posilovně, má tvrdý režim a vypadá čím dál lépe. "Mám očistnou kúru, cítím se skvěle a energie mám na rozdávání. Dlouho jsem se necítila takhle dobře," řekla Novinkám Bartošová.

Skvělou formu a princeznovský outfit předvedla zpěvačka na charitativním koncertě Červená stužka a My pro Dům světla, jenž se uskutečnil v Betlémské kapli a podpořil již počtvrté projekt boje proti AIDS.

Zpěvačka tady byla hlavní hvězdou večera, který vyplnili i zahraniční hosté, mimo jiné velká hvězda Ukrajiny, zpěvák Vitalij Kozlovský.

"Kdykoliv mám příležitost jakkoliv pomoci, ať se to týká opuštěných nebo nemocných dětí, ale i zákeřných nemocí, se kterými si odborníci zatím ještě neví rady, ráda to udělám. Proto jsem bez velkého rozmýšlení kývla i na účast na charitativním koncertě a jsem nadšená, že existují nové domácí testy na AIDS," říká Bartošová.

Pro tuto příležitost si oblékla bílé společenské šaty, které by mohly klidně plnit i funkci šatů svatebních. Pomýšlí snad zpěvačka na další vdavky?  "Tak to opravdu ne," směje se Iveta. "Nepomýšlím ani na nový vztah, mám z něj teď trochu strach. Rozpad mého manželství je přece jen příliš čerstvý," dodala zpěvačka.

Reklama

Výběr článků

Načítám