Hlavní obsah

Traktor naložený hnojem se převrátil na restauraci, kde obědvali lidé

Novinky, Dagmar Plecháčová
Bideford

Znechucený požitek z oběda měli minulý týden strávníci v hotelu Hoops Inn v Bidefordu v anglickém hrabství Devon. Řidič s plně naloženým traktorem hnoje se nešťastně překlopil přímo na hotel. Okna v místě restaurace byla kompletně potřísněna a odnesla to i došková střecha, ze které se zbytky nečistot dostávají jen velice špatně.

Foto: Profimedia.cz

Hromada koňského hnoje se z traktoru překlopila přímo na hotel, v jehož restauraci právě obědvali hosté. Ilustrační foto

Článek

„Myslel jsem si, že přichází konec světa, jaký to byl hluk. Vše je pod hnojem. Musel bych plakat, kdybych se tomu nedokázal zasmát. Řidič se udeřil do hlavy, ale nechtěl zavolat sanitku, dal jsem mu alespoň šálek horkého čaje,“ uvedl majitel podniku Dee Goodwin.

Co způsobilo nehodu na silnici A39, dosud není zcela jasné, ale za nejpravděpodobnější se považuje nezvládnutí řízení po kluzké zledovatělé vozovce. Lidé se z nevábně zapáchající restaurace dostali bezprostředně po události ven.

„Myslím, že traktorista jel příliš rychle na to, jak byl naložen hnojem. Je to legrační, ale se vší vážností, kdyby v tu dobu byl někdo venku, mohlo ho to zabít,“ dodal Goodwin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám