Hlavní obsah

Susan Boyleová zapomněla, že zpívá živě. Po chraptění chtěla začít znovu

Novinky, Dagmar Plecháčová
New York

Skotská zpěvačka a objev soutěže Britain’s got talent z roku 2009 Susan Boyleová zažila tento týden při vystoupení v televizi ABC krušné chvíle. Když zpívala, začala chraptět a ztrácet hlas, načež tradiční vánoční píseň O Holy Night raději v půlce přerušila a opatrně se zeptala, zda by nemohla začít ještě jednou. Bohužel zapomněla, že pořad The View Tuesday se vysílá živě.

Článek

Notoricky známá trémistka Boyleová usoudila, že je lepší včas přestat a netrápit se, proto po několika grimasách gestem raději naznačila, aby přestala hrát doprovodná hudba. Moderátorky pořadu Whoopi Goldbergová a Sherri Stepherdová se snažily celou situaci zachránit a k vyděšené Susan přistoupily s díky za její vystoupení a se slovy chvály.

Živý zpěv Boyleové v původním formátu diváci shlédli na východním pobřeží USA, ale v dalších regionech, kde se pořad vysílá se zpožděním, byla pěvecká část přetočena. Když Boyleová své "opravné" vystoupení dokončila, dočkala se bouřlivých ovací ve stoje od publika. Susan se objevila na televizi, aby podpořila své nové album s názvem The Gift.

Reklama

Výběr článků

Načítám