Hlavní obsah

Světlana Zárubová končí ve zprávách na Primě, nahradí ji hvězda Youtube

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Moderátorka Světlana Zárubová (37) se už nebude objevovat v hlavních zprávách televize Prima. Televize už za ni má náhradu, židli Zárubové obsadí dosavadní moderátorka Studia burzy na ČT1 Sandra Parmová.

Článek

Světlana Zárubová Witovská na Primě nedostala výpověď. Rozhodla se zvolnit a trávit více času s rodinou. Moderátorka se nedávno vdala za přítele Petra Witovského. Prima ve spolupráci se Světlanou chce pokračovat a zvažuje možnosti. Zatím to vypadá, že se Světlana objeví po boku Ivany Gottové a Martiny Gavriely ve V. I. P. zprávách.

Podle informací Novinek totiž V. I. P. zprávy od příštího roku poběží na Primě sedm dní v týdnu. Doposud je televize vysílala jen od pondělí do pátku.

"Světlana Witowská dostala od vedení televize Prima nabídku na další spolupráci v rámci zpravodajství. Světlana požádala o volnější režim a televize jí chce vyhovět," řekla Novinkám mluvčí TV Prima Jana Kocová.

V hlavních zprávách Zárubovou nahradí moderátorka České televize Sandra Parmová. Ta se proslavila především svým telefonátem s kolegou Krťou v přímém přenosu. Parmová nedostala informaci, že je již v živém vysílání a vesele telefonovala. Video zaplavilo Youtube a další sociální sítě.

Reklama

Související články

Světlana Zárubová se tajně vdala

Zprávařka televize Prima Světlana Zárubová (37) se vdala. Tajně bez médií si vzala svého přítele Petra Witowského. Světlana to dokonce utajila i před domovskou...

Výběr článků

Načítám