Hlavní obsah

Šéfkuchař Pohlreich se rozvádí, poprvé vyrazil na veřejnost s novou milenkou

Novinky, Gabriela Wolfová
Brno

Hvězda pořadu Na nože! Zdeněk Pohlreich přiznal rozvod s manželkou, ale novou milenku stále tajil. Nyní poprvé ruku v ruce vyrazili na veřejnou akci i společně s Pohlreichovým jedenáctiletým synem Honzíkem. Jakmile se ale přiblížil fotograf, půvabná brunetka pohotově uskakovala a Pohlreich se otáčel zády.

Článek

Zdeněk Pohlreich vyrazil s novou milenkou do Brna na finále soutěže Česko-Slovensko má talent. Sebou vzali i šéfkuchařova jedenáctiletého syna Honzíka, kterého má se stále ještě manželkou Naďou.

O svém soukromí se Pohlreich odmítá bavit. "Nikomu do něj nic není," říká rázně hvězda pořadu Na nože!

Na brněnském Výstavišti se od sebe nehnuli s novou partnerkou ani na krok. Jen když se přiblížili fotografové, okamžitě se otáčeli zády. Společným fotografiím se vyhýbali stůj co stůj.

Pohlreich se k nové lásce vyjádřil jen v pořadu Top Star na Primě. "Momentálně jsem v nějakém rozvodovém řízení a už delší dobu žiji se svou přítelkyní ve společné domácnosti," prozradil TopStar magazínu Zdeněk, jež má na Primě novou show Na nože!

"Dívka, s níž žiji, není moje milenka, ale přítelkyně," dodal a reagoval tak na titulky bulvárních médií.

Populární šéfkuchař žije s novou partnerkou, jejíž jméno odmítá prozradit, nedaleko Prahy. Pravidelně se ale vídá se svými dětmi Honzíkem a Terezkou, kteří žijí se svou matkou v Třebotově.

Reklama

Související témata:

Související články

Populární kuchař Pohlreich se rozvádí

Populární kuchař Zdeněk Pohlreich (53) se rozvádí. Manželku Naděždu opustil kvůli nové partnerce, jejíž jméno tají. "Ano, rozvádím se a žiji s přítelkyní,"...

Výběr článků

Načítám