Hlavní obsah

Miss Justovou stihla na mezinárodní soutěži zákeřná choroba, je v karanténě

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nha Trang

Česká Miss Vitalita 2010 Carmen Justová se potýká ve Vietnamu s velmi nepříjemnou komplikací. Je jednou ze soutěžících dívek, mezi kterými se rozšířila epidemie zánětu očí. Nepříjemná zdravotní komplikace již zasáhla osm dívek. Situace je tak vážná, že všechny nakažené dívky byly od ostatních odděleny a nesmí se s nimi setkávat.

Článek

Nepříjemná nemoc české krásce vážně komplikuje přípravy na blížící se finálový večer soutěže Miss Earth. Justová se kvůli nemoci nemůže zúčastňovat jednotlivých příprav na finále a obává se toho, že to značně sníží její šance v soutěži. Doposud byla jednou z hlavních favoritek, když se umístila během přípravy druhá v průběžné kategorii v plavkách a pátá ve večerních šatech.

"Vypukla tu epidemie zánětu očí a je to bohužel vysoce infekční. Ani já jsem se tomu nevyhnula a chytila jsem to od mé spolubydlící. Jsem z toho velice smutná, vypadám teď totiž opravdu špatně a když se probudím, tak nemůžu ani otevřít oči," řekla Novinkám Carmen Justová.

"Nakažené jsou už jen s nakaženými a nikam nesmí. Doufám jen, že to přejde a uzdravím se. I tak ale nebudu umět žádnou choreografii, protože nikam nesmím. Bojím se, že tím tu mé šance končí," dodala smutně Justová, která už oči léčí i antibiotiky.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám