Hlavní obsah

Česká Miss 2011 zná všechny semifinalistky

– Praha
Novinky, Jakub Kynčl

Čtvrtečním pražským castingem ve vysočanském Clarion Congress Hotelu skončila série čtyř základních výběrových kol soutěže krásy Česká Miss. Z brněnského castingu postoupilo deset dívek, po pěti dívkách slavilo postup v Plzni a Ostravě a finálně je doplnilo přibližně 20 dívek v Praze.

Článek

V pražské porotě, která vybírala budoucí semifinalistky soutěže, zasedla mimo jiné Česká Miss 2009 Iveta Lutovská či ředitelka soutěže Michaela Maláčová. Semifinále se bude konat v prosinci letošního roku. Tam vybere porota 14 dívek, které postoupí do samotného finále. To se bude konat v březnu 2011.

Součástí castingu byly vedle promenády v plavkách i kamerové zkoušky a schopnost komunikace před kamerou. Stále tak platí, že v České Miss se nehodnotí jen vzhled, ale také inteligence a úroveň vyjadřování. Jazykové nároky se nemění, základy angličtiny jsou stále nutností.

Předsedkyně poroty Michaela Maláčová razí heslo, že pro úspěch v soutěži není nutné hladovět a držet extrémní diety, vychrtlé dívky posílá do modelingových agentur, ty silnější cvičit. Česká Miss podle jejího gusta by měla vypadat zdravě a sebevědomě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám