Hlavní obsah

Přehlídka Terezy Maxové: Rozzuřený návrhář Laffita sprostě nadával a urážel

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Brutální hádkou před Obecním domem skončila ve středu tradiční módní přehlídka nadace Terezy Maxové. Společensky unavený návrhář Osmany Laffita se pustil do manažerky Maxové Milady Karasové a sprostě jí nadával. Došlo na ty nejhrubší vulgarismy.

Článek

"Ty k..," pořvával Osmany Laffita na majitelku modelingové agentury Czechoslovak models Miladu Karasovou. Ta nezůstala jeho nadávkám nic dlužna. Sprosté nadávky nebraly konce a Osmany používal ty nejhrubší vulgarismy.

Osmany Lafitta představil na charitativní módní show Terezy Maxové svoji kolekci pro jaro-léto 2011. Předváděly modelky z agentury Czechoslovak models v čele s Terezou Maxovou, Danielou Peštovou a Pavlínou Němcovou.

Hádka vznikla kvůli výběru modelek. Podle Laffity vypadaly příšerně, byly toporné a zkazily mu celou show. Po akci odmítl návrhář dávat rozhovory a jeho manažerka ho omlouvala, že není ve své kůži. "Nechápu, o co Osmanymu šlo, to se musíte zeptat jeho. Vůbec se k tomu nechci vyjadřovat," řekla Novinkám Karasová.

Zatímco Laffita a Karasová na sebe před Obecním domem, kde se módní show konala, pořvávali, Tereza Maxová nic netušíc slavila. Během akce se v rámci charity pro děti vybralo přes 6 miliónů korun.

Maxovou na akci doprovodil její přítel Burak Oymen. Do Čech přijeli z Monaka, kde žijí se synem Tobiasem a dcerou Minou. Syn Tobias zůstal v Monaku. "Tobík má školu, nešlo to jinak," vysvětlila Maxová. Jak dlouho se v Čechách zdrží, zatím netuší. "Uvidíme, chceme si to tady chvilku užít," dodala česká topmodelka.

Módní přehlídku si nenechala ujít řada sportovců. Dorazili nejlepší střelci Sparty Bony Wilfried a Léonard Kweuke, tenistu Radka Štěpánka doprovodila manželka Nicol Vaidišová, společně dorazili hokejisté Martin Ručinský a Petr Nedvěd.

Reklama

Výběr článků

Načítám