Hlavní obsah

Taťána Kuchařová nafotila pořádně žhavý kalendář

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Miss World 2006 Taťána Kuchařová nafotila svůj první kalendář v životě. Stala se tak po Lucii Borhyové, Petře Faltýnové a Zuzaně Jandové další slavnou kráskou této tradiční akce. A je v ní pořádně sexy!

Článek

„Z výsledku jsem opravdu nadšená a ostatní členové realizačního týmu také," řekla Kuchařová o svém prvním kalendáři.

„Fotograf tohoto projektu Marek Musil, kterého pokládám za jednoho z nejlepších českých fotografů, vymyslel opravdu výjimečný koncept a já jsem přesvědčená, že výsledek bude perfektní. Velmi se těším na křest, který proběhne už za týden, a kalendář bude představen veřejnosti i médiím," dodala Taťána.

Fotilo se s týmem profesionálů v nádherných lokalitách České republiky včetně krásného zámeckého parku se spoustou filmových rekvizit. Specialisté z tohoto oboru dokonce vytvořili celou vesničku, kde se Taťána proměnila v bohémskou divu či herečku a koncept kalendáře nás provede jejím kočovným životem a divokou duší umělce.

„Taťána je opravdu neskutečně profesionální a fotografie jsou dokonalé,“ říká produkční projektu Michaela Fotulová ze společnosti BA Navigation, která kalendář produkuje.

Křest kalendáře proběhne 1. 12. v klubu Duplex. Bude se na něm dražit zvětšenina jedné z fotografií a výtěžek poputuje na konto nadace Taťány Kuchařové Krása pomoci.

Reklama

Související témata:

Související články

Miss World Kuchařová se zahalila do obrazů

Miss World Taťána Kuchařová se oblékla do obrazů. Stala se tváří charitativní art show a nafotila něžné snímky, na nichž je zahalená do bílé látky, na které se...

Výběr článků

Načítám