Hlavní obsah

Pomeje po rozvodu s Bartošovou zhubl o 11 kilogramů

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Jiří Pomeje za čtyři měsíce zhubl o 11 kilogramů. Může za to rozvod se zpěvačkou Ivetou Bartošovou. Stres a nechuť k jídlu udělaly své. Nový vztah nemá a soustředí se hlavně na práci.

Článek

"Je to tak, šlo to rychle dolů. Moc jsem nejedl a psychicky mi nebylo dobře," přiznal Novinkám Pomeje. "Ale už se dávám do kupy, začínám se cítit líp a pracuji na plné obrátky. Na Ivetu se snažím nemyslet, práce je hodně a to je fajn," řekl Novinkám Jiří Pomeje.

Nejvíce času mu nyní zabírá příprava vánočního koncertu Michala Davida, který produkuje. "Bude to nádherný koncert v Lucerně a přítomna bude řada hostů. Trošku mě včera Michal David vylekal, když mi řekl, že si mám mezi účinkující zařadit zpěvačku Betku Bartošovou. To jsem se pěkně zpotil," usmívá se herec a producent.

Nakonec se vše vysvětlilo a Michal David objasnil, že nejde o Pomejeho exmanželku, ale o slovenskou nadějnou zpěvačku, kterou muzikant objevil. "Na Slovensku hraje v řadě muzikálů. Je nesmírně talentovaná a dal jsem jí i roli v muzikálu Kat Mydlář, který připravuji," prozradil Michal David na křtu CD a DVD z Mejdanu roku v O2 Areně, kde oslavil ve velkém stylu své padesátiny.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám