Hlavní obsah

Zlodějka si kožichy vycpala kalhoty, prozradily ji kamery

– Westlake
Novinky, Dagmar Plecháčová

Policie v americkém městě Westlake v Ohiu minulý týden zatkla ženu, která kuriózním způsobem kradla v obchodě kožichy. Dva kusy tohoto rozměrného oděvu si za stojany s oblečením doslova nacpala do svých tříčtvrtečních elastických kalhot.

Článek

Ačkoli se žena rozhlížela kolem sebe, jestli jí nikdo nesleduje, nad sebe se podívat zapomněla. Trapnou situaci tak natočily kamery umístěné v obchodě a policisté měli snazší práci při identifikaci zlodějky.

Žena byla zanedlouho po pondělním odvysílání záběrů v médiích odhalena také díky několika tipům od lidí, kteří informovali policii. Zlodějku zatkli už v úterý ráno, jedná se o čtyřiačtyřicetiletou Nakitu Normanovou z Clevelandu. Pachatelka již byla obviněna z krádeže.

Normanová si při činu počínala velice profesionálně, nejdříve utrhla cedulky a kódy a až poté si velice zručně a rychle vycpala kožichy své béžové elastické kalhoty, přes něž měla oblečené volné šaty, které nepřirozené boule v rozkroku spolu se splývavým tmavým kabátem zakryly.

Obchodu vznikla kvůli zlodějce škoda 90 tisíc korun, jelikož ani jeden z kožichů policie již nenalezla. Několik dní před incidentem se nedaleko udála podobná krádež dvou kožichů, policisté nyní prošetřují, zda spolu oba případy nesouvisejí.

Reklama

Výběr článků

Načítám