Hlavní obsah

Slovenská hvězda šokuje: To není Woody Allen, ale Adéla Bánášová

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Slovenská moderátorka Adéla Banášová se přeměnila ve Woodyho Allena. Nalíčená, učesaná i oblečená jako populární režisér se objeví v novém charitativním kalendáři.

Článek

„Adéla za námi přicestovala po dvou měsících přemlouvání z Bratislavy přímo do Prahy v jediném volném dni mezi natáčeními. To, že jsme ji chtěli pro kalendář Proměny 2011 změnit právě ve Woodyho Allena ji velmi bavilo. Odhadli jsme správně, že humor v jeho podání je Adéle blízký. I proto se na focení těšila a my o to víc,“ popisují cestu k Adéle Banášové Marek Škarpa a Petr Kurečka, autoři projektu.

„Focení samotné byla zábava. Jen Adélu mátlo, že vizážistka jezdí po jejím obličeji štětcem úplně jinde, než je zvyklá. Když se oblékla do typických manšestráků a kostkované košile, nasadila brýle a paruku, neubránila se smíchu. Na fotografiích na nás pak vykouknul mladý Woody Allen jak ho známe z jeho prvních filmů,“ spokojeně uzavírají Petr Kurečka a Marek Škarpa.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Adela Banášová je čtyřnásobnou držitelkou slovenské ceny OTO v kategorii bavič.

Vedle Banášové se v kalendáři objeví Chantal Poullain. Neuvěřitelnou proměnou prošly i Lucie Bílá, Dana Batulková, Halina Pawlowská, Martha Issová, Lenka Dusilová, Eva Pilarová a další známé tváře. Výtěžek z kalendáře poputuje na podporu projektů nadace v českých nemocnicích.

Reklama

Výběr článků

Načítám