Hlavní obsah

Policisté si spletli rány z výfuku se střelbou a prostříleli si vlastní auto

– Kansas City
Novinky, Jakub Kynčl

Muži zákona z Kansas City v americkém Missouri si zadělali na pořádnou ostudu. Velmi špatně identifikovali nastalou situaci a zaměnili rozbitou dodávku, která vydávala rány z výfuku, za ozbrojeného řidiče, podle čehož také jednali. Rozstříleli si okna u svého automobilu, jen aby svou střelbou "hrozbu" zneškodnili. A to se jim také podařilo.

Článek

Policisté dostali hlášení, že se nedaleko místa zvaného Gregory Boulevard ozvala střelba. Na místo okamžitě vyrazili a zaslechli zvuk, který považovali za výstřely znějící přímo od bílé dodávky, a tak střelbu okamžitě opětovali. Bez váhání a dokonce i skrz okna svého automobilu.

"Byl jsem úplně vyděšený. Vůbec mi nedávalo smysl, proč by na mě stříleli. Nejdříve jsem si říkal, že to určitě není na mě, ale po chvíli mi došlo, že ten cíl jsem skutečně já. Zastavil jsem, skrčil jsem se a z plna hrdla křičel, že nejsem ozbrojený. Asi mě ale neslyšeli," uvedl řidič dodávky Thomas, který si přál, aby jeho příjmení zůstalo v tajnosti.

"Mysleli si, že na ně někdo střílí, a tak palbu směrem na dodávku opětovali. Později však bylo zjištěno, že pouze výfuk vydával zvuky podobné střelbě. Nikdo nebyl zraněn a policisté nakonec zjistili, že řidič nebyl ozbrojený. Incident však stále ještě prošetřujeme," informovala mluvčí tamější policie Stacey Gravesová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám