Hlavní obsah

Boxer David Haye: Budu první černý Bond

Londýn

Úspěšný britský Boxer David Haye údajně pomýšlí na konec kariéry v ringu. Třicetiletý mistr světa v těžké váze chce pověsit rukavice na hřebík už příští rok a pak začít hereckou kariéru přímo v Hollywoodu. Namířeno má dost vysoko a věří, že získá po Danielu Craigovi roli Jamese Bonda a bude tak jeho prvním představitelem s černou pletí.

Foto: Profimedia.cz

David Haye by mohl být prvním Bondem tmavé pleti.

Článek

„Byl jsem vždycky velkým fanouškem akčních hrdinů. Schwarzenegger byl můj hrdina, když jsem vyrůstal, taky jsem měl rád Sylvestera Stalloneho jako Rockyho. Já? Já bych se nezlobil za roli Jamese Bonda. Ano, rozhodně by se mi líbilo být prvním černým Jamesem Bondem,“ potvrdil Haye britskému listu The Sun.

Foto: Profimedia.cz

Britský boxer by si rád zahrál po Danielu Craigovi dalšího Jamese Bonda

Foto: Profimedia.cz

V ringu je Haye jako doma

O herecké kariéře se radí s kamarády a britskými hvězdami Jasonem Stathamem a Rickym Gervaisem, kteří uspěli v Hollywoodu.

„Je dobré vidět naše domácí talenty, které odešly za moře a vybudovaly si tam jméno, myslím, že dokážu to samé,“ věří Haye.

Britský boxer v sobotu obhájil titul světového šampióna v supertěžké váze, když zvítězil nad svým soupeřem Audley Harrisonem a v plánu má porazit ještě minimálně jednoho z Kličků, bratrů Vitalijem či Vladimirem. Zatím to tedy na konec kariéry ještě nevypadá.

Foto: Profimedia.cz

Z Davida Haye vyzařuje přirozený respekt

Foto: Profimedia.cz

David Haye slaví po sobotním vítězství nad Audley Harrisonem.

Foto: Profimedia.cz

Haye v souboji s Harrisonem

Reklama

Související témata:
David Haye

Výběr článků

Načítám