Hlavní obsah

Dara Rolins utekla z Česka, zrušila do konce roku všechny akce

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zpěvačka Dara Rolins v pátek odletěla do Ameriky. Zhroutila se po rozchodu s Matějem Homolou, který ji půl roku podváděl s manažerkou rádia Janou Matulajovou. Vzala dceru Lauru a nabrala směr Los Angeles.

Foto: Profimedia.cz

Dara Rolins s dcerou Laurou

Článek

Dara odletěla do USA neplánovaně. Dokonce si koupila jen jednosměrnou letenku. Neví, kdy se vrátí. Tlak, který zažívala v posledních měsících, nevydržela. Vzala dceru Lauru a utekla. Zrušila všechna plánovaná vystoupení a všechny pracovní zakázky včetně vánočního koncertu v pražském SaSaZu.

Letošní rok je jeden z nejhorších v jejím životě. Nejdříve srazila svým vozem motocyklistu, který zraněním v nemocnici podlehl. Dara byla obžalována ze zabití z nedbalosti a teprve před pár dny státní zástupce obvinění stáhl. [celá zpráva]

Poté jí televize Nova zrušila moderování Slavíka, protože přijala nabídku konkurenční televize a bude porotkyní v X Factoru.

Jen pár dní nato dostala od života další ránu. Její životní partner a otec dcery Laury Matěj Homola ji podváděl s manažerkou rádia Janou Matulajovou. Bulvární média získala fotografie, které nevěru prokazovaly. Dlouholetý vztah Dary a Homoly skončil.

"Sesypalo se toho na ni příliš," vysvětlila manažerka zpěvačky Eva Skallová. "Dara odvolala všechny akce, včetně vánočních koncertů. Všem se tímto omlouváme, prostě to psychicky nezvládla," dodala.

Reklama

Výběr článků

Načítám