Hlavní obsah

Indka rodila přímo na ulici, příjezd Michelle Obamové zablokoval provoz

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bombaj

Pětadvacetiletá novopečená maminka Vibha Devi Sahová z indické Bombaje nikdy nezapomene na nedělní návštěvu první dámy USA Michelle Obamové. Ta přijela do indické metropole spolu se svým manželem Barackem Obamou a tamní pravidelně hustý provoz byl rázem ještě více ochromen. Miminka si však nevybírají, zda je pro jejich příchod na svět vhodná chvíle a jelikož se Vibha nemohla přes davy lidí nikam dostat, musela porodit přímo na ulici.

Foto: Profimedia.cz

Malá Michelle Soni Sahová

Článek

Za nezáviděníhodných podmínek však zvládla přivést na svět zdravou holčičku, kterou nakonec po americké první dámě i pojmenovala. Děvčátko se tak může pyšnit jménem Michelle Soni Sahová.

Foto: Profimedia.cz

Michelle se svými rodiči Vibhou Devi Sahovou a Rajem Kumarem Sahem.

Foto: Profimedia.cz

Porodnice Cama and Albless Hospital, kde se maminky Vibhy a malé Michelle ujali lékaři.

Malá Michelle se narodila jen pár metrů od paní Obamové, která si v tu chvíli zrovna povídala s místními školáky. Ačkoli její návštěva mohla být pro čerstvou maminku spíše pohromou, spolu s dcerkou byly poté dopraveny do bombajské porodnice Cama and Albless.

Cesta, která by jinak trvala 15 minut, se však kvůli bezpečnostním opatřením změnila na dvouhodinovou úmornou pouť. Lékaři v porodnici však konstatovali, že děvčátko i matka jsou zcela v pořádku.

Foto: Profimedia.cz

Novopečená maminka se svou dcerkou v bombajské porodnici Cama and Albless Hospital.

Foto: Profimedia.cz

Michelle se zdravotní sestrou a matkou Vibhou.

Reklama

Výběr článků

Načítám