Hlavní obsah

Zloděj unesl limuzínu i s řidičem těsně před svatebním obřadem

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dorchester

Velice originální historku z vlastní svatby může vyprávět anglický pár Jillian Sherlocková a Nikhil Pereira. Jen chvíli před jejich sobotním svatebním obřadem jim před kostelem neznámý zloděj ukradl půjčenou limuzínu a unesl i řidiče. Z limuzíny naštěstí stačily vyskákat vyděšené družičky, které kuriózní událost novomanželům sdělily až po obřadu.

Foto: Profimedia.cz

Novomanželé museli odjet nově přistavenou limuzínou, tu předešlou ukradl zloděj i s řidičem. Ilustrační foto

Článek

Šest nachystaných družiček v modrých šatech a kyticemi fuchsií právě vystupovalo z limuzíny přistavěné u kostela, když k vozu přiskočil muž s kladivem v ruce, rozbil jím okénko a ohrožoval řidiče. Značně šokované družičky naštěstí stačily uniknout. Snoubencům však nechtěly kazit obřad, a tak jim o nepříjemné situaci řekly až po jeho skončení.

K trestnému činu došlo před kostelem Matky Terezy z Kalkaty v anglickém Dorchesteru. Svědek události, řidič autobusu Karl Kammann, uvedl, že právě vezl 48 hostů do kostela, když se zloděj začal s řidičem přetahovat. Další z kolemjdoucích zase uvedl, že viděl, jak řidič bojuje se zlodějem a volá o pomoc.

Poté, co si novomanželé vyměnili svatební sliby a vyšli ven, uviděli místo před kostelem ohraničené policejní páskou. Pro novomanžele byla přistavena jiná limuzína. Řidič té ukradené byl později nalezen u nedaleké silnice, podařilo se mu uniknout a neutrpěl ani žádná zranění. Podle policie, která po neznámém viníkovi pátrá, se muž vloupal do domu poblíž kostela a limuzínou chtěl z místa uprchnout.

Reklama

Výběr článků

Načítám