Hlavní obsah

Sharon Osbournová popírá nevěru

– LOS ANGELES
Novinky, Korzo/Plus

Moderátorka a hvězda americké reality show "The Osbournes" Sharon Osbournová objasnila nedorozumění spojené s jejím bývalým milencem Randym Rhoadsem, kytaristou skupiny Black Sabbath. Média totiž pustila do éteru zprávu, že s ním prožila milostný románek za zády svého manžela Ozzyho Osbourna.

Článek

Zpráva o románku se dostala do světa z rodinných pamětí nazvaných Ordinary People. Novináři z knihy podle Sharon vytrhli z kontextu část o aférce s Rhoadsem.

Vdala se záhy po Rhoadsově smrti

Jenže moderátorka populární talk show tvrdí, že v době, kdy randila s kytaristou Randym, ještě vůbec nebyla do Ozzyho zamilovaná.  

"Pravdou je, že se vše odehrálo ještě před svatbou s Ozzym," přiznala Sharon.  

Za něj se sice Sharon provdala tentýž rok, kdy Rhoads tragicky zahynul při leteckém neštěstí, ale spojitost mezi tím nevidí.  

"Byla jsem skutečně do Randyho neuvěřitelně zamilovaná. To samozřejmě nepopírám. Pak jsem se stejně bláznivě zamilovala do Ozzyho. V době vztahu s Randym jsem nebyla provdaná za Ozzyho, takže jsem ho nemohla podvádět. Randy zemřel ještě před tím, než jsme se s manželem vzali," vysvětlila Sharon důvod, proč nemohla být Ozzymu s Randym nevěrná.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám