Hlavní obsah

Soutěžící se předváděla v televizi, ukázala více, než chtěla

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Snaha předvést národu něco ze svého gymnastického umění se nemusí vždy vyplatit, zvlášť ne v televizi. Přesvědčila se o tom soutěžící jménem Eve v americkém soutěžním pořadu Catch 21. Publiku ve studiu i divákům doma u obrazovek chtěla ukázat, jak vysoko zvedne nohu. Ve chvíli, kdy si držela nohu u hlavy, však povolilo ramínko jejího volánového tílka a Eve všem přítomným ukázala ňadro.

Článek

Soutěžní pořad s tematikou blackjacku Catch 21 se na americké televizní stanici GSN objevuje již čtvrtou sezónou a jeho moderátorem je Alfonso Ribeiro známý ze seriálu Fresh Prince.

Právě Ribeiro byl ve chvíli, kdy se ženě utrhlo ramínko, v její bezprostřední blízkosti, jelikož ji přidržoval v pase. Celá událost se seběhla nevinně. Soutěžící se zmínila, že umí zvednout nohu nad hlavu a Ribeiro ji vyzval k ukázce. Eve se nenechala dlouho přemlouvat a od svého stolku přešla k moderátorovi, kterému řekla, ať ji chytne za pas a přidrží. Ribeiro tak učinil a soutěžící si pomalu během drobného balancování na vysokém podpatku zvedla nohu až k hlavě.

Mnozí by možná čekali, že při takovém kousku nevydrží spíš kalhoty, ale ženu neposlechlo ramínko růžového topu. To povolilo a odkrylo její pravé ňadro. Eve vše vzala s úsměvem a dokonce pohotově zavtipkovala: „Janet Jackson,“ jako narážku na zpěvačku, které se v roce 2004 během vystoupení na finále zámořské ligy amerického fotbalu s Justinem Timberlakem uvolnily šaty a ňadro ukázala také.

Reklama

Výběr článků

Načítám