Hlavní obsah

Bára Basiková přibrala deset kilo, jde na liposukci

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Bára Basiková se kvůli komplikované zlomenině kotníku nemohla skoro půl roku prakticky hýbat. Přibrala deset kilogramů a chce je nyní shodit. Drží dietu, hubne pomocí elektrošoků a chystá se i na liposukci.

Článek

"Bohužel jsem se kvůli zlomenému kotníku nemohla několik měsíců prakticky pohybovat. Nalomenou psychiku jsem si léčila velkým přísunem čokolády a bonbónů. Byla jsem velmi neukázněná a mám asi o deset kilogramů více," řekla Novinkám Basiková.

Zpěvačka nešťastně upadla na červnové dovolené na řeckém ostrově Kos. Kotník jí museli lékaři dokonce dvakrát operovat. Stále v něm má šrouby. Lékaři jí je plánují vyndat příští rok v červenci.

"Už v pohodě chodím, ale na běhání to rozhodně ještě dlouho nevypadá. Noha je stále oteklá, mám problém se dostat do běžných bot. Na vysoké podpatky můžu zapomenout a volím volnější boty. Chodím na rehabilitace, cvičím a snažím se dát do kupy," prozrazuje.

Zpěvačka zahájila tvrdý režim. Drží dietu, cvičí a do půl roku chce mít o deset kilogramů méně. "Rozhodla jsem se s vahou radikálně něco udělat," říká rázně.

"Objevila jsem firmu, která mi připravuje dietní jídla a pravidelně jsem zase začala chodit na bailine - hubnutí pomocí elektrošoků, které mě vždycky zachraňovalo. A protože jsem nyní už přibrala vážně dost, chystám se na na bezbolestnou liposukci, o které jsem slyšela samé superlativy," upřesnila své plány Bára na 5. výročí salónu Pretty woman figure, jehož je tváří.

Již tento čtvrtek zpěvačku čeká premiéra obnoveného muzikálu Jesus Christ SuperStar, kde hraje Marii Magdalenu. "Naštěstí tam nemám taneční kreace, pohybu je tam minimum, takže to zvládám v pohodě," dodala Basiková.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám