Hlavní obsah

Zhrzený muž zveřejnil na internetu fotky nahé expartnerky, skončil ve vězení

Novinky, Jakub Kynčl
Plymouth

Pětadvacetiletý Martin Tickner se plný zloby a nenávisti odhodlal pomstít své bývalé partnerce, a tak se rozhodl, že se ji pokusí zesměšnit u jejích přátel. Založil tak na Facebooku nový účet pod jejím jménem a zveřejnil na něm 16 fotografií, které neměl nikdy spatřit jiný člověk, než on. Nyní však kolují po celém internetu bez šance na to, že by někdy zcela zmizely.

Článek

Martin Tickner neunesl konec čtyřletého vztahu se svou přítelkyní a rozhodl se jí podle pomstít. Založil tedy na Facebooku nový otevřený profil s jejím jménem a vložil na něj 16 fotografií. Policie posléze uvedla, že na některých z nich byla jeho expartnerka Sarah Evansová nahá, jiné označila přímo jako "sexuálně explicitní".

Falešný profil, který Tickner založil, se ženě podařilo nechat zrušit asi během 24 hodin, do té doby si však mohl každý fotografie libovolně stáhnout. Dvaadvacetiletá žena, která je matkou jejich tříleté dcery, kontaktovala mimo administrátorů sociální sítě i policii, která vzala muže okamžitě do vazby.

Policisté již dříve dali Ticknerovi oficiální varování o zákazu přibližování se k ženě, i to však muž ignoroval. Již tehdy si poseděl necelé čtyři měsíce ve vězení a teď mu hrozí trest ještě daleko přísnější. Vzhledem k závažnosti jeho přečinu a k tomu, že již byl dříve trestán, může strávit ve vězení až rok a půl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám