Hlavní obsah

Charlie Sheen chtěl při rozvodu před chotí zatajit sbírku hodinek za 95 miliónů

– Hollywood

Herec Charlie Sheen (45) se snažil zatajit před manželkou Brooke Muellerovou svou milovanou sbírku hodinek v ceně 5,5 miliónu dolarů (95 miliónů korun). Právníci na ni ale přišli. Sbírka se objevila na soupisu jeho majetku, ale i tak se zdá, že si ji herec bude smět nechat. Muellerová od něj dostane jednorázovou sumu 758 000 dolarů (přibližně 13 miliónů Kč).

Foto: Profimedia.cz

Charlie Sheen se svou manželkou Brooke Muellerovou, se kterou se právě rozvádí, na snímku z roku 2008. Tedy krátce poté, co se vzali.

Článek

Své třetí ženě bude platit měsíčně 55 000 dolarů (945 000 Kč) jako alimenty na děti, rok a půl stará dvojčata Boba a Maxe. Ta ale zůstanou v poručnictví matky. Večírek plný alkoholu, kokainu a prý i pornohereček, který Charlie Sheen uspořádal minulý týden ve svém hotelovém pokoji, ho tedy přijde pěkně draho.  Brooke Muellerová je jeho třetí ženou, manželství se herci rozpadá už po dvou letech.

Herec, vlastním jménem Carlos Estevez, se v roce 1995 oženil s Donnou Peelovou. Toto manželství dlouho netrvalo a nevzešly z něj žádné děti. Nedlouho po rozvodu, v roce 2002, si Sheen vzal herečku Denise Richardsovou a má s ní dvě dcery Sam a Lolu Rose.

Ani toto manželství ale nevydrželo a v květnu 2008 se Sheen oženil znovu, tentokrát s Brooke Muellerovou, a na jaře 2009 se jim narodila dvojčata. Kromě toho má tento hollywoodský bouřlivák ještě dceru Cassandru, která se jeho přítelkyni Paule Profitové narodila v roce 1984.

Reklama

Výběr článků

Načítám