Hlavní obsah

Sexbomba Mašlíková opět šokuje, nafotila provokativní snímky ve stylu Lady Gaga

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Silikonová kráska Hanka Mašlíková na sebe opět upozorňuje. Nafotila sérii fotografií inspirovanou světovou hvězdou Lady Gaga. Ukáže se jako drsná pankerka i jako sladká Marylin Monroe.

Článek

Mašlíková, která v minulosti často měnila účesy, v poslední době uvažovala, že se vrátí k dlouhým vlasům, které od mládí nosila. Říká se, že žena mění účes po životní změně. Hana se před měsícem rozešla s přítelem, právníkem Martinem Gillarem.

"Uvažovala jsem, že se zase vrátím k dlouhým vlasům, ale můj kadeřník Marty se se mnou moc nemazlí a chce zase stříhat. Takže zůstává u krátkých vlasů. Nový účes žádná nuda ale rozhodně nebude," prozrazuje sexy modelka.

Nového partnera prý ale nemá. "Byla jsem rok ve vztahu a v podstatě zavřená na vesnici. Odmítala jsem práci a byla ze mě holka v domácnosti. Chci se teď zase chvíli soustředit na sebe a na práci," dodala Mašlíková.

Reklama

Související témata:

Související články

Modelka Mašlíková se rozešla s přítelem

Modelka Hana Mašlíková (28) je opět sama. Rozešla se s přítelem, právníkem Martinem Gillarem. Před pár dny se odstěhovala z jejich společného domova a vrátila...

Výběr článků

Načítám