Hlavní obsah

Toreadorovi býk roztrhl kalhoty, zápas dokončil v květovaných plavkách

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

San Jose de Frague

Příliš upnuté kalhoty občas na hýždích při shýbání nevydrží a prasknou, a něco podobného se stalo i toreadorovi Alvaru Marinovi během pondělního zápasu v San Jose de Frague asi 400 kilometrů od kolumbijského hlavního města Bogota. Díru na zadnici mu však způsobil rozzuřený býk, který mu je roztrhl. Marin se ale nevzdal a zápas nakonec dokončil v plavkách s květinovým potiskem.

Článek

Všem divákům zatrnulo, když se býk vrhl na toreadora a téměř ho zadupal do země. Ten však nejen, že vyvázl bez zranění pouze s roztrženými kalhotami, ale ještě neváhal zápas dokončit. Aby neztrácel příliš mnoho času, nejdříve si vzal kus bílého hadru, který si uvázal kolem nohy téměř jako plenkové kalhotky a vrátil se do arény.

Po chvíli zjistil, že to asi nebude to pravé a sháněl něco praktičtějšího, čím by zakryl velkou díru na zadku. Nakonec se navlékl do modrých plavek havajského stylu s květovaným vzorem. Zápas rázem ztratil i poslední zbytky vážnosti, jelikož plavky přetažené přes kalhoty v kombinaci s růžovými ponožkami vytaženými až pod kolena působily opravdu legračně, což potvrdilo i publikum, které se náramně bavilo.

Reklama

Výběr článků

Načítám