Hlavní obsah

Číňan měl v žaludku 28 let čínské hůlky. Myslel si, že je strávil

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chirurgové ze Šanghaje vyoperovali 50letému muži čínské hůlky ze žaludku. Číňan je pozřel už před 28 lety a vzhledem k tomu, že neměl až donedávna žádné potíže, domníval se, že je úspěšně strávil. Informoval o tom tamější deník Oriental Morning Post.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Pan Čang, jehož křestní jméno agentury neuvádějí, žil desítky let bez jakýchkoliv potíží. Domníval se proto, že má výjimečně dobré trávení a hůlky zcela strávil. Před několika týdny však začal mít žaludeční obtíže, a když i omdlel, rozhodl se vyhledat lékařskou pomoc.

Lékaři v mžiku zjistili, že Čang hůlky částečně opravdu strávil, ale jejich zbytky se mu zasekly na nepříjemném místě a způsobovaly velké obtíže v jeho zažívacím systému.

Chirurgové tak provedli drobný řez, skrz který hůlky z jeho těla vytáhli. Vysvětlení, proč muž hůlky vůbec pozřel, však čínský deník nepřinesl. Pouze zmínil slova chirurgů, že byl pacient před uvedením do narkózy ve značně rozrušeném stavu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám