Hlavní obsah

Dara Rolins září štěstím, trestní stíhání proti ní je zrušeno

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Dara Rolins (37) si může oddychnout. Bylo proti ní zrušeno trestní stíhání. Zpěvačka byla před 8. října obviněna z usmrcení z nedbalosti motocyklisty Jindřicha Rotrekla (†63). Ten podlehl po srážce s vozem zpěvačky v nemocnici zraněním.

Článek

"Proti Daře Rolins bylo zrušeno trestní stíhání a Dara Rolins už není obviněna," řekl advokát zpěvačky Robert Vladyka. Státní zástupkyně tak rozhodla pro nedostatek důkazů.

"Přiznám se, spadl mi kámen ze srdce. Zdálo se mi, že to nikdy neskončí. Není v mých silách na to přestat jednou pro vždy myslet, ale to že mě zprostili obvinění, cítím jako ohromnou úlevu," napsala esemeskou Blesku Dara.

Dara Rolins byla z usmrcení z nedbalosti po tříměsíčním vyšetřování obviněna 8. října. Zpěvačka prostřednictvím svého právního zástupce podala stížnost.

K nehodě došlo začátkem července v Šáreckém údolí. Zpěvaččin terénní vůz se střetl s motocyklistou. Podle policie se muž zrovna vyhýbal popraskané vozovce. Třiašedesátiletý Jindřich Rotrekl v nemocnici podlehl zraněním.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám