Hlavní obsah

Řidič vletěl se svým autem mladému muži přímo do postele

– Melbourne
Novinky, Dagmar Plecháčová

Dimitros Bisbelis z australského Melbourne by zřejmě nikdy netušil, že své nespavosti bude vděčit za to, že žije. Do jeho domu totiž minulý týden ve dvě hodiny ráno narazilo v plné rychlosti auto. Skončilo přímo v ložnici jednatřicetiletého Bisbelise a zdemolovalo mu postel i ostatní nábytek.

Článek

Kdyby muž mohl klidně spát, neodešel by do vedlejší místnosti pracovat na počítači a zřejmě by již nebyl mezi živými.

„Myslel jsem si, že je to zemětřesení. Nehody se stávají, byla to jen souhra okolností, že jsem nebyl v pokoji. Měl jsem obrovské štěstí,“ sdělil Bisbelis, do jehož domu na předměstí Melbourne zvaném Carrum Downs vozidlo vrazilo.

Muž prohlásil, že nemohl usnout, proto se asi dvacet minut před havárií rozhodl vstát a jít do vedlejší místnosti k počítači. Jeho postel nakonec skončila kompletně zdemolovaná, celé zůstalo pouze její čelo.

K domu se okamžitě sjely přivolané policejní a hasičské hlídky, jejichž posádky pomáhaly šokovanému majiteli domu i vozidla a jeho spolucestujícímu se uklidnit a uklidit ruiny i zničený automobil.

V domě byla vytvořena dočasná zeď a podpora pro střechu. Z hrozivě vypadající nehody nakonec jako zázrakem všichni vyvázli bez zranění.

Reklama

Výběr článků

Načítám