Hlavní obsah

Partyšová léčí urologické problémy brusinkami

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Gábina Partyšová na sebe prozradila, že často trpí urologickými problémy, trápí jí záněty močového měchýře. Moderátorka přiznala, že nejlepším lékem jsou americké brusinky.

Článek

"Brusinky jsou na záněty naprosto výborné, u mě doma nikdy nechybí. Jsou skvělé jako prevence i jako lék na záněty močového ústrojí, na které trpím," řekla Novinkám Partyšová.

Moderátorka byla jednou z hvězd brusinkové párty, která se každoročně pořádá k oslavě zahájení podzimní sklizně. Pozvané celebrity se měly obléknout v barvě brusinek. Partyšová měla od začátku jasno.

"Od první chvíle jsem věděla, že mám v šatníku jeden skvělý rudý outfit od Diora - kalhoty s korzetem. Víc jsem neřešila. V den D jsem při oblékání zjistila, že to nebyl ideální nápad. Korzet dobrý, kalhoty mi pomáhal dopnout manžel. V zájmu zachování všech orgánů, které jsem měla neuvěřitelně smrsknuté k sobě, jsem ale kalhoty svlékla a našla náhradní variantu," prozradila Partyšová.

Nejlepší brusinkový model předvedla jako vždy extravagantní Jitka Asterová. Ze všech celebrit si s modelem doma pohrála nejvíce. "Asi před týdnem jsem dostala od dcery dokonalou brusinkovou čelenku a pak už jsem jen dolaďovala," prozradila.

Veronice Chmelířové s outfitem pomáhal návrhář Lucas Mach. "Jsem dnes celá jeho. Vybral podprsenku, rudé punčošky, rudé boty, doladil i líčení," dodala Chmelířová.

Nejvíce přípravu odflákly Eliška Bučková, která předvedla obyčejnou koženou vínovou bundičku a Kateřina Hamrová, která si oblékla červený flaušový kabát. "Nic jiného jsem doma červeného neměla," vysvětlila Bučková.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám