Hlavní obsah

Kate Mossová se svlékla v reklamě na šperky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Supermodelka, návrhářka a také zpěvačka Kate Mossová jistě potěšila oko nejednoho muže, když se nedávno objevila "nahoře bez" v reklamě na novou kolekci šperků značky David Yurman.

Foto: Profimedia.cz

Kate Mossová v hambaté reklamě na šperky

Článek

Mossová se objevuje na plakátech oděná jen do prstenu z nové kolekce, nicméně šperk zůstává tak nějak na pozadí divákovy pozornosti. Tu si pro sebe krade nahá modelka, jejíž póza z obnaženého těla více odhaluje, než skrývá.

Foto: Profimedia.cz

Kate Mossová v hambaté reklamě na šperky

Není to poprvé, kdy se Kate Mossová ukázala polonahá, a odvahu neztrácí ani dnes v 36 letech. Fotografie jsou jen dalším důkazem toho, že i zralejší ženy mohou být velmi krásné a sexy.

Mossová je tváří značky dlouhodobě, je to už její 14. kolekce. Nicméně z důvodu velké časové náročnosti půjde pravděpodobně i o kampaň pro tuto značku poslední. "Během této doby jsem se ale naučila leccos i o designu a procesu navrhování šperků," svěřila se deníku New York Times modelka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám