Hlavní obsah

Muž si ve spánku sám prostřelil koleno

Opravdový šok zažil americký chlapík Sandforth Rothman, když ho ze spánku probudil výstřel z pistole. Nejhorší však bylo zjištění, že má prostřelené koleno a také to, že si bolestivé zranění nejspíše způsobil sám. Pravděpodobně totiž trpí náměsíčností.

Foto: Profimedia.cz

Náměsíčnost může být velmi nebezpečná. Ilustrační foto

Článek

Třiašedesátiletý postřelený z Boulderu v Coloradu řekl policii, že si z oné osudné události nic nepamatuje. V době incidentu byl ale v domě sám, píše britský server Metro.

Zbraň, z níž se střílelo, patří také postřelenému. Pistoli ráže 9 milimetrů si obvykle schovává nedaleko postele. Podle policistů nebyl muž pod vlivem drog ani alkoholu, užívá pouze léky proti bolesti,a  to na řádný lékařský předpis.

O tom, že vlastnit zbraň může být velmi nebezpečné, vypovídá i další případ, jenž se odehrál před pár dny. Dvaapadesátiletý Darrel Elam z Washingtonu si pořídil pistoli, ale bál se, že v pouzdře není dostatečně v bezpečí. Tak si ji chtěl přendat na "bezpečnější" místo do kapsy u kalhot. Přitom ale ze zbraně vystřelil. Kulka prolétla levou hýždí a stehnem, zastavila se až těsně nad kolenem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám