Hlavní obsah

Světlana Zárubová se tajně vdala

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zprávařka televize Prima Světlana Zárubová (37) se vdala. Tajně bez médií si vzala svého přítele Petra Witowského. Světlana to dokonce utajila i před domovskou televizí. Minulý týden jen poprosila před vysíláním v tichosti produkci, aby jí v titulku změnili příjmení.

Článek

O tom, že Světlana plánuje veselku věděli pouze nejbližší přátelé páru. Na Primě o tom nikdo neměl tušení. A i nyní si chce moderátorka hlavních zpráv nechat podrobnosti pro sebe. "Ano, vdala jsem se, ale víc k tomu nechci nic říkat," řekla Zárubová.

Světlana se od středečního večera prezentuje na televizní obrazovce jako Světlana Witowská. "Změnu titulku si paní Zárubová domluvila individuálně těsně před vysíláním. Televizi o ní předem neinformovala," řekla Novinkám mluvčí televize Prima Jana Kocová.

Zárubová se vdávala podruhé. Z prvního manželství se sportovním komentátorem Robertem Zárubou, které skončilo před třemi lety, má devítiletého syna Viktora.  Toho mají se Zárubou ve střídavé péči. Její současný manžel Petr Witowský má z předchozího vztahu děti tři.

S dnes již druhým manželem Petrem Witowským žije Zárubová více než dva roky. Letos na jaře ještě moderátorka tvrdila, že do druhé svatby by se nehrnula. "Svatba pro mě není nejdůležitější. Až nastane čas, tak se to stane," říkala moderátorka.

Reklama

Výběr článků

Načítám