Hlavní obsah

Vojtkova manželka ukázala dvojče, jsou k nerozeznání

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Roman Vojtek vyrazil na party se svojí manželkou Terezou i jejím dvojčetem Kristýnou. Půvabné brunetky jsou k nerozeznání. Každá měla v náručí navíc stejně staré miminko. Vojtek má už prý jasno a manželku s jistotou pozná.

Článek

"Stále si holky lidé hodně pletou, já už mám ale jasno. Ze začátku vztahu jsem byl lehce v šoku, ale už je to v pohodě," směje se Roman Vojtek, který vyrazil po dlouhé době do společnosti s manželkou i její sestrou. S sebou vzali i potomky.

Vojtek má s manželkou půlroční dceru Editku. Tereza se i v případě plození potomka dokonale sladila se sestrou Kristýnou, která porodila v nemocnici U Apolináře jen dva dny po svém dvojčeti. A také holčičku - Viktorku.

Vojtek s manželkou si rodičovství užívají. "Editka je hodné miminko. Jen v poslední máme budící období, tak musí Terka tak každé dvě hodiny chovat," prozradil Novinkám Vojtek.

Manželka dceru stále kojí. Proto na dlouho ani neodchází z domu a chůvu nepotřebují. "Už Editku přikrmujeme, tak je to jednodušší. Hodně pomáhají babičky a také máme skvělou paní sousedku," upřesňuje herec, zpěvák a moderátor.

Velkou oporu má Tereza právě ve svém dvojčeti Kristýně. "Holky jsou hodně spolu s dětmi a nebo jedna druhé malou pohlídá. Jsou dokonale sehraná dvojka," říká Roman.

Na 100. výročí luxusní módní značky Ermenegildo Zegna vytáhly Vojtka především manželka se sestrou. On sám si příliš na drahé oblečení nepotrpí.

"Asi nejdražším oblečením u mě v šatníku je oblek od Bosse. Skvěle jsem ho zužitkoval. Kupoval jsem si ho jako svatební a nyní v něm často moderuji," usmívá se Vojtek. Manželku prý nejvíc potěší drahou kabelkou. "Manželka si potrpí na dražší doplňky, kabelka z Pařížské ji vždycky potěší," dodal Vojtek.

Reklama

Související články

Vojtek ukázal pětidenní dceru Editu

Roman Vojtek s manželkou Terezou se pochlubili pětidenní dcerou Editou. Zpěvák a herec si svoji manželku i s dcerou v pátek v jednu hodinu odpoledne odvezl...

Výběr článků

Načítám