Hlavní obsah

Vlak převálcoval auto uvízlé na kolejích, řidič stačil uniknout

Novinky, Dagmar Plecháčová
Carson City

Američan Todd Smith sice přišel o své auto, může být ale rád, že nepřišel i o život. Na železničním přejezdu v Nevadě mu totiž na kolejích uvízl automobil. Smith si zavolal pomoc, ale nakonec spolu s policistou museli automobil na kolejích nechat a dívat se, jak jej válcuje vlak.

Článek

Když si bezradný muž uvědomil, že sám svůj automobil z kolejí nedostane, kontaktoval drážního dispečera a na místo přijela záhy i policie. Ta chtěla Smithovi, který seděl stále ve svém voze, nabídnout pomoc. Vtom ale policista uslyšel zvuk přijíždějícího vlaku, proto se Smithem stačil jen poodstoupit do bezpečné vzdálenosti.

Seržant Rick Martinez spolu s jednačtyřicetiletým Smithem museli vůz nechat na kolejích. Za chvíli do něj v plné rychlosti narazil vlak. Srážku nakonec zachytila kamera umístěná na palubní desce policejního vozidla.

Zdemolované auto se nacházelo zhruba o 15 metrů dál, než ve chvíli, kdy do něj vlak narazil. Smith dosud nebyl obviněn, ale policie nyní celý případ prošetřuje, zabývá se mimo jiné i tím, co řidič na kolejích dělal a proč na nich uvízl.

Reklama

Výběr článků

Načítám