Hlavní obsah

Štěpánek po sebevraždě bratra a převozu manželky do blázince poprvé na veřejnosti

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herec Petr Štěpánek se poprvé od pohřbu bratra Martina, který před měsícem spáchal sebevraždu, objevil na veřejnosti. Působil velmi ustaraně. Štěpánek prožívá těžké chvíle také proto, že jeho manželka Vlasta Janečková je hospitalizována v psychiatrické léčebně.

Článek

Petr Štěpánek dorazil na křest nového muzikálového cédéčka Moniky Absolonové. Desku vydala zpěvačka po dlouhých šesti letech. "Známe se z divadla. Zpívali jsme spolu v Noci na Karlštejně a v muzikálu Rebelové. Upřímně jsem ani nečekala, že po těch starostech, co má, dorazí," řekla Novinkám Absolonová.

Foto: Lukáš Táborský, Právo

Martin Štěpánek na zasedání vlády

Bratr Petra Štěpánka, herec a politik Martin Štěpánek, spáchal před měsícem sebevraždu. Zastřelil se doma ve své pracovně legálně drženou zbraní. Spekuluje se o tom, že důvodem byly obavy z bolestí při konečném stádiu rakoviny.

Manželka Petra Štěpánka byla krátce po smrti bratra svého muže převezena do psychiatrické léčebny v Bohniciích. Po kombinaci prášků a alkoholu upadla a i v jejím případě se mluví o pokusu o sebevraždu.

Štěpánek se na křtu desky Absolonové zdržel asi půl hodiny. Vypadal velmi unaveně a ustaraně, povídal si s kolegy z divadla. Popřál Monice k desce a ze křtu odešel mezi prvními. "Jsem neherečka a Petr mě učil hrát. V Rebelech jsem měla činoherní roli a pan Štěpánek mi tehdy hodně pomáhal," dodala Absolonová.

Reklama

Související články

Herec Martin Štěpánek spáchal sebevraždu

Třiašedesátiletý herec a bývalý ministr kultury Martin Štěpánek spáchal ve čtvrtek v podvečer sebevraždu. Štěpánek se údajně zastřelil. Tělo herce našla jeho...

Výběr článků

Načítám