Hlavní obsah

Sára Saudková by uvítala další dítě

Novinky, Korzo
PRAHA

Rodinnému klanu Saudků dělá velkou radost dcera Sárinka. Její maminka, fotografka Sára Saudková tvrdí, že ratolest už dokonale pózuje před objektivem, přibírá na váze, roste jako z vody a je velmi společenská. A tak Sára Saudková nevylučuje, že by malá Sárinka mohla mít v budoucnu sourozence.

Článek

"Nic není vyloučeno, ničemu se nebráním. Pokud Pán Bůh dá, tak bude na světě další miminko. Zásadně ale nic takového neplánuji dopředu. Plánované rodičovství je strašlivý pojem, to je jako plánování národního hospodářství. Vdávat se ale nechci. Chci být slečna," řekla Saudková.

Dědeček Jan jezdí s kočárkem rád

Do malého Sauděte, jak své dcerce říká, se doslova zamiloval její dědeček, fotograf Jan Saudek.

"Jeníček má Sárinku velmi rád. Když ji jeden den nevidí, tak se mu stýská. Vznikl mezi nimi úplně spontánně nádherný vztah. Je úžasným dědečkem. Strašně rád a velmi pyšně lítá po Žižkově s kočárkem," svěřila se fotografka.

"Dokonce spolu Sáře společně zpíváme lidovky při kytaře. Její oblíbenou písničkou je Nezacházej slunce. Když ale dcerku uspávám, tak ji každý večer tichounce zpívám ukolébavku," prozradila.

Fotografie šestatřicetileté Sáry Saudkové mají úspěch nejen doma, ale i v zahraničí. Sama říká, že je velmi spokojená a na příští rok připravuje řadu výstav a projektů. Vrásky na čele jí dělá pouze nevlídné počasí.

"Zimu nemám ráda. Je to fádní nudné období a hrozně se každý rok těším, až skončí. Je to pro mne čas, kdy vlastně čekám na jaro. Na druhé straně ale nemám ráda výlety k moři a teplé krajiny, kde pálí slunce. V zimě mrznu a v tropech vysychám," povzdechla si Sára.

Reklama

Související články

Sára Saudková zase hne kritikům žlučí

"Myslím, že má výstava zase trochu rozvíří vody české kritiky a jako obvykle hnu některým pánům pěkně žlučí. Jsem pro ně těžkým soustem, protože přes jejich...

Výběr článků

Načítám