Hlavní obsah

Miss Divišová je v sedmém měsíci těhotenství, čeká holčičku Natálku

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Vicemiss ČR 2004 Markéta Divišová je v sedmém měsíci těhotenství. S manželem Tomášem Fuxou očekávají v polovině ledna narození dcery Natálky.

Článek

"Jméno jsme s manželem vybírali společně. Natálka byla jasná prakticky ihned poté, co jsme se dozvěděli, že budeme mít dceru," řekla Novinkám Divišová.

Půvabná blondýnka je v sedmém měsíci těhotenství a zatím přibrala pouhých sedm kilogramů.

"Vůbec se neomezuji. Asi je to i tím, že jím méně než před těhotenstvím, nemám vůbec hlad a zmizela chuť na sladké. Moje máma za celé těhotenství přibrala sedm kilo, geny asi fungují a doufám, že teď už mi váha nevylítne," usmívala se Divišová na výroční music clubu Mazaný králíček, kam s manželem Tomášem Fuxou dorazila.

Těhotenství snáší naprosto v pohodě. "Musím to zaklepat, blbě mi bylo asi jen týden. Užívám si to," upřesňuje.

Termín porodu má modelka stanovený na 17. leden příštího roku. "Bude to kozoroh. Teď akorát s manželem čekáme, zda to neklapne dřív a neporodím na Tomášovi narozeniny, které má 11. ledna. Stejně jako manžel bude dcera kozoroh," prozrazuje modelka.

V poslední době začíná mít strach z porodu. Prvního potomka přivede na svět v porodnici U Apolináře. Od bolestí si chce pomoci epidurální anestezií. "Chci rodit přirozenou cestou. Epidural chci určitě, proč trpět, když to jde i jinak," dodala Divišová.

Reklama

Související články

Miss Markéta Divišová se v sobotu vdala

Vicemiss ČR 2004 Markéta Divišová se v sobotu krátce po půl třetí odpoledne vdala. Své "ano" řekla na zámku Jemniště podnikateli Tomášovi Fuxovi, se kterým...

Výběr článků

Načítám