Hlavní obsah

Dara Rolins se po sdělení obvinění poprvé objevila v televizi

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Dara Rolins se poprvé od letní tragické nehody, kdy pod koly jejího auta zahynul motocyklista a zpěvačce policie sdělila obvinění, postavila před televizní kameru. Do svého pořadu jí zlákala Halina Pawlowská, která Daru postavila k plotně.

Článek

Dara Rolins zažívá asi nejčernější období ve svém životě. Policie ji obvinila z dopravní nehody, během které zemřel po srážce s Dařiným mercedesem motocyklista. Zpěvačka pak na dlouhé týdny zrušila všechna svá veřejná vystoupení.

Nyní se pomalu snaží vrátit do normálního života. Přijala nabídku od moderátorky Haliny Pawlowské na účast v její kuchařské show Prostři pro tři na TV Barrandov. „Dara se stala členkou slovenského týmu. V něm vařila spolu s fotografem Robertem Vanem a Hanou Gregorovou proti českému týmu, který vedla Eva Decastelo Aichmajerová,“ prozradila Novinkám dramaturgyně pořadu Andrea Žbodáková.

Kuchařské týmy celebrit se utkaly ve dvou pokrmech – českou kuchyni reprezentovala koprová omáčka, Slovensko zastupovali halušky s brynzou.

Dara nakonec svůj tým málem připravila o šanci na vítězství. „Bezkonkurenčně nejlepší kuchařkou byla Hana Gregorová. Jejím haluškám porota akorát vytknula fakt, že do nich dala málo brynzy. Dara s Robertem Vanem skoro všechnu brynzu v zákulisí snědli, takže nebylo co do halušek přidat,“ dodala se smíchem Žbodáková.

"Šla jsem do pořadu na pozvání kamarádky Haliny Pawlowské. Je o příjemný pořad o vaření, ve kterém jsem se cítila dobře. Navařili jsme s týmem halušky a vyhráli jsme!“ řekla Novinkám slovenská zpěvačka. Jak celý díl pořadu nakonec dopadl uvidíte na TV Barrandov už tuto sobotu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám