Hlavní obsah

V Praze se objevil falešný Mike Tyson i s manažerem Donem Kingem

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V Praze se přece jen objevil Mike Tyson. Bohužel ale jen falešný. Poté, co světová star Mike Tyson zrušil své vystoupení v Praze, organizátoři párty, které měl být hvězdou, za jeden den vymysleli náhradní plán. Jako Tysona namaskovali kaskadéra Zdeňka Srstku, jeho manažera ztvárnil herec Jiří Mádl.

Článek

Kaskadér a herec Zdeněk Srstka se nechal načernit, nasadil zlatý zub a na obličej si nechal namalovat Tysonovo typické tetování. Společně s Jiřím Mádlem, který ztvárnil manažera boxera Dona Kinga, se snažili nejlepšímu českému boxerovi Lukášovi Konečnému ukrást jeho vzácnou trofej z mistrovství. Tak vypadala scénka, kterou vymyslel producent Petr Jákl poté, co Mike Tyson zrušil své vystoupení v Praze.

Foto: Steve Marcus, Reuters

Mike Tyson

„Vlastně jsem raději, že tu je místo Tysona Zdeněk Srstka a za Dona Kinga skvělý Jirka Mádl, s Tysonem bych si panáka dát nemohl, s nimi teď rád zapařím,“ řekl jediný český profesionální Mistr Evropy v boxu v historii Lukáš Konečný. Možná byl i rád, že mu zůstaly obě uši, pokud by skutečný Tyson zopakoval svůj legendární útok na soupeře, tak tomu tak být nemuselo.

"O tom, že Tyson nepřijede, jsem se dozvěděl v pondělí večer. Opravdu šibeniční termín na vymýšlení náhradního plánu na RED film párty," řekl Novinkám producent a režisér filmu Kajínek Petr Jákl.

O berlích dorazila na párty manželka Zdeňka Srstky, paní Alena. Že by na ní trénoval manžel výkopy, které předváděl na párty, ale vyloučila. Před několika měsíci byla na operaci kyčle, která se hojí ještě dlouho po zákroku chirurga.

Párty si nenechal ujít Vašek Noid Bárta, který k Jáklovu filmu Kajínek složil hudbu. Noid přestal pít alkohol, během večera pil minerálku. "Už měsíc nepiju. Maximálně víno, panáky jsem absolutně vysadil. Musel jsem ten hodně dlouhý mejdan už trošku zastavit," prozradil Novinkám Noid.

S novým přítelem překvapila na párty exmanželka Jana Révaie Daniela. Už měsíc chodí s brněnským podnikatelem Daliborem. Večírek si nenechali ujít Luděk Sobota, Nikol Moravcová, Roman Skamene a další známé tváře.

Reklama

Výběr článků

Načítám