Hlavní obsah

Karel Gott dostal láhev koňaku za 25 tisíc, je stejně stará jako on

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Karel Gott pokřtil nový luxusní obchod a jako překvapení od majitelů dostal láhev armagnaku za 25 tisíc korun. Láhev Sempé 1939 je stejně stará jako sám Mistr, tedy 71 let.

Článek

"Kdekoliv se někde něco nového zajímavého otevírá, tak jsem na to vždy moc zvědav. Podnik Pure pleasure opravdu nabízí neuvěřitelný sortiment a je to požitek nejen pro oči, ale člověk to touží i ochutnat," prozradil kmotr podniku na party.

Od hostesky si také zkusil potáhnout z doutníku, přestože vůbec nekouří. "Mám ale vůni kvalitních doutníku moc rád," přiznal mistr.

Další celebrity, které neodolaly vybraným pochutinám, byly například herec a moderátor Marek Eben, herec Miroslav Donutil s manželkou Zuzanou, módní návrhářka Beata Rajská, zpěvačka Monika Absolonová s partnerem Vratislavem Jandou, zpěvák Michal David s manželkou a dcerou, hudebník Felix Slováček, či moderátorka Gábina Partyšová s manželem Josefem Koktou.

Monika Absolonová se nejvíc zajímala o luxusní čokolády a voňavky. "Dobré čokoládě nikdy neodolám, proto musím teď tvrdě hubnout ve Stardance," směje se.

"Vůně a kosmetika vůbec mě láká od dětství. Proto mi bylo líto, že se moje máma nelíčila a já jí nemohla krást šminky," práznává s úsměvem zpěvačka.

Marka Ebena trochu mrzelo, že v široké nabídce doutníků a cigaret nemají jeho oblíbené hřebíčkové cigarety. Ale na jeho přání se zřejmě brzy v sortimentu objeví.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám