Hlavní obsah

Maláčová šokuje: opouští Novu a nechce spolupracovat s Miss World Kuchařovou

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Česká Miss 2011 chystá velké změny. Jediná soutěž ženské krásy u nás mizí z obrazovky televize Nova. Ředitelka soutěže krásy Michaela Maláčová podepsala smlouvu s konkureční Primou. Plánuje změnu koncepce a nechce spolupracovat s Miss World a bývalou ředitelkou Miss ČR Taťánou Kuchařovou.

Článek

"Nešlo jen o finanční stránku, šlo také o rozvoj programu. Na televizi Prima dostávám prostor i v dalších pořadech - V.I.P. zprávách nebo v pořadu Top star. Nova mi nic podobného nemohla nabídnout. Trh se vyvíjí a změna je život," řekla Novinkám důvod odchodu z televize Nova Michaela Maláčová.

"Dostala jsem nabídku ze všech televizí včetně České televize. Podle mě ale komerční soutěž patří na komerční televizi, proto moje volba padla na Primu," upřesňuje ředitelka České Miss.

Ve středu byl oficiálně odstartován nový ročník soutěže Česká Miss. Soutěž se od letošního roku sloučila s Miss ČR a půjde tak o jedinou soutěž ženské krásy u nás. "Už nyní se přihlásilo 800 dívek, čekáme rekordní počet přihlášek," řekla Maláčová.

O spolupráci s Taťánou Kuchařovou, bývalou ředitelkou Miss ČR, Maláčová nestojí. "Sešly jsme se. Chtěla jsem se s ní potkat jako s člověkem. Potvrdilo se to, že každá jsme úplně jiná," vysvětlila Novinkám Maláčová. "To neříká nic o tom, která je lepší. Spolupráci ale zatím neplánujeme," dodává.

S bývalými vítězkami soutěže Miss ČR ale Maláčová spolupracovat plánuje. "Vzali jsme je do naší rodiny a nebudeme dělat rozdíly," tvrdí.

Foto: Kateřina Šulcová, ČTK

Miss ČR 2009 se stala jednadvacetiletá Aneta Vignerová (uprostřed) z Havířova. Vpravo druhá vicemiss Hana Věrná, vlevo první vicemiss Lucie Smatanová.

Po tiskové konferenci České Miss spěchala letošní vítězka Jitka Válková na natáčení spotu pro sedmý ročník soutěže. V něm se předvede nejen s kráskami z České Miss, ale také s vítězkou Miss ČR Anetou Vignerovou. V klipu budou účinkovat Renata Langmannová, Jitka Válková, Aneta Vignerová a Eliška Bučková.

O korunku České Miss se nově utká 14 dívek. Každá bude reprezentovat jeden kraj České republiky. Semifinále se bude konat 15. prosince a Česká Miss 2011 bude zvolena na jaře příštího roku.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám