Hlavní obsah

Brad Pitt a Angelina Jolie snídali v Budapešti u popelnic

Právo, Ivan Vilček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při natáčení svého režijního debutu si hollywoodská herečka Angelina Jolie nepotrpí na žádné hvězdné manýry. Fotograf ji zachytil v Budapešti s jejím partnerem Bradem Pittem, jak pojídají nějaký druh fast foodu u kontejneru.

Článek

Film točí v maďarském hlavním městě, ale odehrává se v Bosně. Ústřední postavou je muslimská dívka, kterou znásilní srbský voják, a později se do sebe zamilují. Jolieová nedostala povolení k natáčení přímo v Bosně. Sdružení „Ženy - válečné oběti“ označilo filmový příběh za nepřijatelný. Může prý vyvolat u obětí znásilnění emocionální bolest.

Angelina Jolie si se svými dětmi pronajala obrovskou vilu v druhém budapešťském obvodě. Děti navštěvují francouzskou školu a menší chodí do školky.

Brad Pitt si za svou partnerkou odskočil z natáčení svého filmu. Pár strávil v Budapešti několik dní a byl středobodem zájmu maďarských médií. Film se natáčel na Náměstí růží (Rózsák tere). Okolí náměstí bylo několik dní uzavřené.

Reklama

Výběr článků

Načítám