Hlavní obsah

Překvapení manželé našli v nové pohovce zmiji

Právo, nek
Nantes

Šokující překvapení zažil francouzský pár na předměstí Nantes poté, co mu spediční firma přivezla do bytu objednanou novou pohovku. Z útrob kanape se vyplazila půlmetrová zmije, která se před zraky zkoprnělých manželů vydala zkoumat obývák.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Muž se nicméně vzpamatoval a pustil kocoura Romea, který začal na hada prskat. Pán domu pak zmiji uhodil tyčí a zranil ji na hlavě, načež ji přiklopil salátovou mísou. Pod tou had uhynul.

Pracovníci místního přírodovědného muzea doporučili manželům, aby pohovku vrátili, protože by v ní klidně mohlo být celé hadí hnízdo. Zásilkový dům reklamaci okamžitě uznal, vrátil 700 eur za pohovku a sto eur přidal jako odškodné.

Kdy a jak se zmije do nábytku dostala, není jasné. „Zřejmě v našem meziskladu,“ řekl listu Ouest-France ředitel obchodního domu Pierre Laury s tím, že pro jistotu ihned vyrozuměli i polského výrobce.

Manžele ještě dnes jímá hrůza při pomyšlení, že v den dodávky pohovky je přišla navštívit snacha s měsíčním dítětem. „Seděli jsme a v pohodě si povídali,“ vzpomíná paní Gaétaneová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám