Hlavní obsah

Slovenská miss zasedne v porotě americké Miss i se svou příšernou angličtinou

Novinky, Dagmar Plecháčová
Washington

Slovenská Miss Universe 2010 Anna Amenová se nedávno ztrapnila svou katastrofální angličtinou během promozáznamu na Miss Universe v americkém Las Vegas. Na srpnovém klání prestižní světové soutěže mimo jiné prohlásila, že se jmenuje Miss Slovenská republika. Dívka však ve Spojených státech i přesto zaujala a měla by se stát součástí poroty soutěže krásy Miss Sinergy ve Washingtonu.

Článek

Ačkoli se blondýnka ve světové soutěži do užších výběrů neprobojovala, pořadatelé si jí přesto všimli. Podle jednoho z ředitelů Miss Sinergy Johna Paula Hamiltona je Amenová ztělesněním zdravé, krásné a emancipované ženy.

Do USA odlétá již tento pátek a podle jejích slov je pro ní účast v porotě velká čest. Soutěž je zároveň i charitativní akcí, která se angažuje v boji proti rakovině prsu.

Slovenka v ČR vstoupila do povědomí spíše svou podivnou angličtinou. V srpnu na světové soutěži Miss Universe například odpověděla na otázku, jaký nejlepší dárek kdy dostala: "Nejlepší dar je být dobrá dcera pro moji matku. To je nejlepší dárek, když jsem dostala svou matku." [celá zpráva]

Slováci jsou však nyní nejvíce zvědaví, zda jim o víkendu pohledná blondýnka ve světě neudělá další ostudu. Anna Amenová během svého pobytu navštíví i slovenské velvyslanectví ve Washingtonu a setká se se slovenským velvyslancem.

Reklama

Výběr článků

Načítám