Hlavní obsah

Dvojici se narodily všechny tři děti ve stejný den v roce

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Eastbourne

Mít všechny tři své děti narozené ve stejný den, akorát jiný rok, je perfektní způsob, jak nezapomenout na jejich narozeniny. Zároveň to však znamená nakoupit pro všechny najednou dárky a uspořádat buď tři různé oslavy a nebo jednu takovou, kam by se vešli kamarádi všech tří různě starých dětí. Podobné dilema budou řešit Britové Jennifer a Driss Allaliovi, uvedl deník Daily Mail.

Článek

Od příštího roku se Allaliovi budou muset s tímto oříškem poprat a zvládnout narozeniny všech tří dětí v jeden den. Šance, že se někomu narodí tři děti ve stejný kalendářní den je přitom jedna ku 48 miliónům.

Letos se anglickému páru narodila nejmladší Sami. Manželé však mají ještě tříletého Adama a pětiletou Najlu. Všechna tři dítka přitom přišla na svět 7. října.

„Neplánovali jsme to. Bylo to naprosté překvapení a stále nemůžeme uvěřit, že se nám to stalo. Jen několik dní předtím, než se Sami narodila, jsme si ale uvědomili, že se zase blíží 7. říjen,“ řekla Jennifer Allaliová pracující jako sestřička v nemocnici v anglickém Eastbourne.

Kontrakce začaly během příprav na narozeninovou party

„Zrovna jsem nafukovala balónky na narozeninovou oslavu Adama a Najly, když se dostavily kontrakce. Driss byl zrovna venku, tak jsem na něj počkala a pak mě vzal do nemocnice. Porodní asistentky nemohly uvěřit, když jsem jim pověděla, že se mé tři děti narodily ve stejný den. Říkaly, že to snad musí být nějaký rekord,“ vyprávěla s úsměvem trojnásobná maminka.

„Letos děti neměly narozeninovou oslavu, protože jsem byla v nemocnici. Chudák Najla, dvoje ze svých narozenin už musela trávit se svou mámou v nemocnici,“ dodala Jennifer.

Reklama

Výběr článků

Načítám