Hlavní obsah

Syn Ivety Bartošové Artur doprovázel mámu na bicí

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Artur Štaidl, syn zpěvačky Ivety Bartošové, oslavil v pondělí 14. narozeniny. Od maminky dostal možnost mít své první vystoupení na bicí a od otce, skladatele Ladislava Štaidla, mobil.

Článek

Artur Štaidl hraje na bicí necelý rok . Od Ivety Bartošové tak dostal netradiční dárek, mohl ji doprovázet na bicí na křtu nového CD Děkuji vám, andělové. "Moc jsem si to užil, bylo to poprvé, co jsem hrál před lidmi," řekl Novinkám Štaidl mladší.

Zatím chodí necelý rok hrát na bicí do zkušebny, která je jen deset minut od domu v Uhřiněvsi, kde s matkou bydlí.  Duet ani trvalý doprovod maminky na bicí čtrnáctiletý Artur zatím neplánuje. "Někdy budu hrát rád, ale pořád to asi nebude," usmívá se.

Narozdíl od Ivety Bartošové, Artur popu neholduje. "Nemám popík rád, spíš dělám tvrdou muziku," vysvětluje.

Artur chodí do osmé třídy základní školy. Plánuje studovat gymnázium a poté se chce přihlásit na konzervatoř. "Chci být bubeník, na škole bych chtěl dva obory - bicí a zpěv," prozrazuje.

Negativní články o jeho mamince, které plní stránky bulvárních médií, nechávají Artura klidným. "Nečtu je. Vůbec. Dřív mi to akorát spolužáci dávali ve škole sežrat, teď už je to dobrý," dodal Artur na křtu, kde dostal od maminky také narozeninový dort.

Bartošová odmítla dávat rozhovory a neustále byla v obležení ochranky. Jako kmotry si vybrala modelku Agátu Hanychovou a režiséra Zdeňka Trošku, který pokřtil i její nový videoklip.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám