Hlavní obsah

Dara Rolins o otci své dcery a příteli Matěji Homolovi: Žijeme odděleně

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačku Daru Rolins (36) drží v posledních dnech nad vodou partner a otec její dcery Laury, muzikant Matěj Homola (35). Aby dal najevo,jak ji v těžkém období, kdy jí bylo sděleno obvinění za zabití z nedbalosti, podporuje, pózoval s ní v objetí před fotoaparáty.

Článek

Po nehodě, kdy se zpěvaččino auto srazilo s motockylistou, který podlehl těžkým zraněním, se Dara stáhla, nevystupovala a nechodila ani do společnosti. Právníci a policie mezitím řešili, zda zpěvačka nehodu způsobila a bude muset k soudu. Rolins sice projevila lítost, ale vinu si nepřipouštěla. [celá zpráva]

Předpokládala, že k soudu nebude muset a navíc si myslela, že se záležitost vyřeší daleko dříve. Nakonec to dopadlo tak, že ji policie pozvala k převzetí obvinění za zabití den poté, co otevírala svůj obchod s designovým nábytkem.

Tam se nečekaně objevil i její partner Matěj Homola, s nímž ani nesdílí společnou domácnost a leckdo už jejich vztahu nedával šanci. Homola bydlí v domku ve Vyžlovce, Dara má pronajatý dům v Šárce. Dcera bydlí střídavě u obou rodičů, takže to vypadá, jako by byli po rozchodu. „Dům v Šárce, kde Dara bydlí, je provizorní. Myslím, že v budoucnu budeme bydlet spolu,“ plánuje Homola.

"Funguje to na sto procent a jsme šťastní v tom modelu, který není úplně standardní, ale našli jsme si ho k vzájemné spokojenosti. S partnerem, s nímž jste rozešlí, nespíte," řekla Novinkám zpěvačka, kterou to, že s ní Matěj pózoval před fotoaparáty,  překvapilo.

"Sama jsem mile překvapená. Samozřejmě jsem ho pozvala, ale nečekala jsem, že sem dorazí. Vnímá to jako obrovskou podporu v celé téhle situaci," podotkla zpěvačka, která mezi lenoškami, gauči a sedačkami, které pojmenovala po svých blízcích, byla plná nervozity.

Obavy se jí skutečně splnily. V pátek převzala obvinění a utěšoval ji zase Matěj Homola, za nímž odjela do Vyžlovky a po dlouhé době strávili i s dcerou den jako opravdová rodina. "Jsem ráda, že jsme spolu. Najít chlapa, se kterým jde vydržet, je těžké. Neexistuje. A to, že žijeme na dvou adresách, nic nemění. Třeba jednou budeme moct i bydlet spolu. To už je ale jiný příběh," uzavřela Dara.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám