Hlavní obsah

Modelka Mašlíková se rozešla s přítelem

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Modelka Hana Mašlíková (28) je opět sama. Rozešla se s přítelem, právníkem Martinem Gillarem. Před pár dny se odstěhovala z jejich společného domova a vrátila se zpět do svého pronajatého bytu v Praze.

Článek

Podle informací Novinek krize vyvrcholila na dovolené v Dominikánské republice. Podle blízké kamarádky Mašlíkové se ihned po návratu Mašlíková odstěhovala z Kytína, kde společně s Martinem žili.

"Je to pravda, s Martinem jsme se rozešli. Vztah jsme ukončili v dobrém, měli jsme rozdílné představy o budoucnosti," řekla exkluzivně Novinkám Mašlíková. "Víc bych se k tomu nerada vyjadřovala," dodala.

S právníkem Martinem Gillarem chodila Mašlíková skoro rok. Kvůli němu se stáhla do ústraní, vyhýbala se večírkům, focení lechtivých fotek i přehlídkám na diskotékách. "Je to můj vysněný princ, jiného už nechci. Hodnoty mám úplně jinde. Hrabu se v zahrádce, zařizuju bydlení a nic mi nechybí," říkala ještě v srpnu modelka.

Nyní se chce Hanka opět začít soustředit především na práci. "Začínám zase makat, Mašle je zpátky. Když jsem se stáhla, práce pochopitelně hodně ubylo. Věřím, že si mě klienti zase najdou," usmívá se modelka, která nyní plánuje nafocení velmi provokativních fotografií. "Nechci zatím prozrazovat. Prsa nikdy neukážu, za tím si stále stojím. Fotky ale budou stát za to," dodává.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám