Hlavní obsah

Zpěvačka Frühlingová se rozešla s přítelem a odchází z Česka

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Zpěvačka Iva Frühlingová (28) se rozešla s přítelem pilotem Honzou a podle svých slov začíná nový život. Loučí se s Českem a vrací se do Francie, kde žila skoro deset let.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Iva zpívá převážně ve francouzštině.

Článek

"Stokrát jsem mluvila o tom, že bych se vrátila do Francie a teď je to tady. Začínám nový život, " říká Iva Frühlingová. "Paříž mi začala chybět, z Francie přišla nabídka, a tak se balím," tvrdí Iva.

Do Francie plánovala odjet již v listopadu po křtu své nové desky Retrospektive - The best of. Tu pokřtí 14. listopadu v Hard Rock Café. Protože ale byt, do kterého se stěhuje, ještě není volný, odlétá na začátku příštího roku.

Ještě před rokem byla Iva šťastně zamilovaná. S pilotem civilních letadel Honzou plánovala dokonce založit rodinu. "Za rok nebo dva chci být těhotná. Já jsem takový plánovací člověk. A pak si to budu všechno užívat," řekla Novinkám před rokem zpěvačka.

Nyní je všechno jinak. Vztah s pilotem je minulostí a Iva začíná znovu a jinde. "Potřebuji myslet na sebe, dělat to, po čem toužím, poskládat si život. Nemám už plán na deset let dopředu, netuším co bude. A to je super. Já prostě nevím, co mě čeká," dodává.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám